Херсон °C

Євген Рищук пройшов поліграф в КНДІСЕ

Новости » Политика
0

Сьогодні, 29 березня, заступник голови Херсонської ОДА, депутат Херсонської обласної ради Євген Миколайович Рищук перебував біля шести годин в Київському науково-дослідному інституті судових експертиз на проведенні психологічної експертизи із застосуванням комп’ютерного поліграфа «По справі Катерини Гандзюк».

Євген Рищук дав згоду на проведення цієї експертизи в СБУ України ще місяць тому, дата СБУ була визначена на 29 березня.

Мене опитували біля шести годин з невеликими перервами. В основному запитання стосувалися, чи знав я Катерину Гандзюк, як я до неї відносився та все про ліс. Звісно, процедура для мене незвичайна, як, думаю, і для інших. Я нічого не приховував і до поліграфа, тож боятися мені нічого, прийшов сюди добровільно. Я не знаю, правда, який там був у мене тиск, але після того, як тобі підпалюють будинок, і ніякі закони на це не реагують, мене можна відправляти в космос (посміхається). Моє бажання – жити в правовій країні, тому мене теж цікавить «Хто замовив Катерину Гандзюк», а ще б я хотів знати і відповідь «Хто замовив Євгена Рищука». Я буду робити все, щоб добитися правди. Дякую людям, що вірять мені, що підтримують. Кожного дня отримую сотні смс та дзвінків, - розповів Євген Рищук.

Як зазначають експерти-психологи КНДІСЕ, основний принцип проведення психологічної експертизи – це принцип добровільності. Людину не можна примусово змусити пройти психологічну експертизу, особливо із застосуванням комп'ютерного поліграфа.

Київський науково-дослідний інститут судових експертиз міністерства юстиції України перша та поки що єдина державна установа в Україні, яка запровадила та здійснює судові експертизи із застосуванням поліграфа!

Євген Рищук пройшов поліграф в КНДІСЕ

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: