Херсон °C

Генерал Пінькас: «Честь офіцера – закон»

Новости » Общество
0

unnamed (30)22 квітня 2014 року в управлінні Державної пенітенціарної служби України в Херсонській області відбулись урочисті заходи з нагоди відзначення 16-ої річниці з дня утворення центрального органу виконавчої влади з питань виконання покарань в Україні. На свято були запрошені пенсіонери та ветерани Державної кримінально-виконавчої служби Херсонської області, керівники установ виконання покарань області, міжрайонних відділів кримінально-виконавчої інспекції, структурних підрозділів управління та установ виконання покарань.

Після того, як прозвучали гімни України та Служби, урочисті збори розпочав начальник управління ДПтСУ в Херсонській області генерал-майор внутрішньої служби Володимир Пінькас. У своєму привітанні він підкреслив, що не дивлячись на події, які відбуваються в державі, пенітенціарії Херсонщини з честю продовжують виконувати свій суспільно важливий обов’язок. Вітчизняна пенітенціарна служба сьогодні послідовно реалізує єдину державну політику, спрямовану на гуманізацію виконання покарань та суворе дотримання прав людини і громадянина. Керівник також привітав пенсіонерів і ветеранів ДКВСУ та наголосив на тому, що ці люди є прикладом для молодих пенітенціаріїв. Саме у них ми переймаємо відданість своїй державі, досвід, компетентність та велику працездатність.

unnamed (31)Володимир Пінькас згадав і тих, хто присвятив роки свого життя Службі, але трагічним вироком долі вже не з нами. Людське життя – цінність найбільша, неповторна та невідновна. Ми не забуваємо про те, що 20 січня 2014 року  на одного члена великої родини пенітенціаріїв Херсонської області стало менше, оскільки в цей день перестало битися серце Черепащука Володимира Олександровича, начальника Херсонської виправної колонії управління ДПтСУ в Херсонській області (№61); неможливо забути трагічну загибель при виконанні службових обов’язків нашого товариша - підполковника внутрішньої служби Галушко Миколи Миколайовича; у пам’яті залишаться й Кудін Анатолій Федорович, колишній начальник БВК №105, й Доценко Євгеній Кирилович, директор підприємства БВК №105 та багато інших - пенітенціарії вшанували хвилиною мовчання.

Урочисті збори продовжились нагородженням працівників, які сумлінно ставились до виконання службових обов’язків. Начальник управління привітав кожного співробітника особисто, вручивши  нагрудні знаки, медалі,  почесні грамоти, оголосивши подяки та присвоєння дострокових спеціальних звань.

На завершення він щиро подякував співробітникам за їх відданість справі та за те, що вони завжди поруч на варті правосуддя. «Шановні мої колеги! Я щиро вдячний за Вашу самовіддану працю. Для вас честь офіцера – закон. Залишайтесь завжди вірними своїй присязі. Я впевнений, що ми будемо віддані нашій загальній справі, і надалі служити на розвиток і могутність нашої Держави! Бажаю всім міцного здоров’я, сімейного затишку, підтримки рідних та друзів, поваги від колег, успіхів у професійній діяльності!»,- на завершення звернувся до присутніх Володимир Пінькас.

 Прес-служба управління ДПтСУ в Херсонській області

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: