Херсон °C

Іномарка збила бабусю на пішохідному переході

Новости » Общество
0
8 жовтня о 19-й годині у Херсоні 39-річний водій автомобіля «OPEL VECTRA», рухаючись по вул. Лавренева, з боку вул. Ілліча, в напрямку вул. Димитрова, здійснив наїзд на 71-річну жінку-пішохода, яка переходила проїзну частину зліва направо по ходу руху автомобіля по нерегульованому пішохідному переходу. Внаслідок ДТП пішохода з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійна рана голови, доставлено до лікарні.
За інформацією прес-служба УДАІ УМВС в Херсонській області, за 9 місяців поточного року на території області через порушення водіями правил проїзду пішохідних переходів сталося 23 дорожньо-транспортні пригоди, в яких дві людини загинуло, ще 23 – отримали травми. З метою профілактики аварійності працівниками ДАІ припинено 376 таких порушень.
Державтоінспекція нагадує, що у відповідності до п.18.1 Правил дорожнього руху, водій транспортного засобу, що наближається до нерегульованого пішохідного переходу, на якому перебувають пішоходи, повинен зменшити швидкість, а в разі потреби зупинитися, щоб дати дорогу пішоходам, для яких може бути створена перешкода чи небезпека.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: