Херсон °C

Функціонування міграційного пункту на залізничному вокзалі припинено

Новости » Общество
0

До уваги осіб, які переміщують з тимчасово окупованої території України або району проведення антитерористичної операції!

Міграційна служба Херсонщини повідомляє про припинення роботи міграційного пункту,який функціонував на залізничному вокзалі міста.

Для отримання такої довідки повнолітня особа, яка переміщується, звертається особисто або через законного представника іззаявоюпро взяття на облік (за спеціальною формою, яка затвердженаМінсоцполітики) до структурного підрозділу з питань соціального захисту населення районних, районних у м. Києві держадміністрацій, виконавчих органів міських, районних у містах (у разі утворення) рад.

Щодо неповнолітніх дітей, які переміщуються без батьків або членів сім’ї, заява подається їх опікуном чи піклувальником або законним представником.

В м.Херсоні вимушені переселенці задля отримання довідок можуть звертатися до Управління праці та соціального захисту населення Дніпровської районної у м. Херсоні ради за адресою: вул. Перекопська, 166;

Управління праці та соціального захисту населення Комсомольської районної у м. Херсоні ради за адресою : вул.. Суворова, 29,

Управління праці та соціального захисту населення Суворовської районної у м. Херсоні ради за адресою : вул.. Маяковського, 8.

З питань надання організаційно-консультативної допомоги вимушеним переселенцям, в Херсоні за адресою просп.. Ушакова,47, працює Єдиний цент по роботі з переселенцями.

Міграційна служба Херсонщини в повному обсязі надає переселенцям адміністативні послуги ДМС.

Особи, які переміщуються з окупованої території України мають право звернутися до будь-якого територіально підрозділу міграційної служби Херсонської області задля отримання послуг з паспортних питань, щодо переселенців із зони АТО – дана категорія осіб обслуговується за адресою: м.Херсон,вул..Філатова,30.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: