Херсон °C

Херсонські діти познайомилися з Бондом

Новости » Общество
0
На запрошення керівництва ДСРК «Джам Парк», за участі консультанта з Великобританії, представника місії ОБСЄ в Україні, відбулася перша інноваційна розвиваюча гра, на благодійній основі, для дітей - сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають на обліку служби у справах дітей виконавчого комітету Суворовської районної у м.Херсоні ради, що відбулася у ТРЦ «Фабрика», повідомляє районна рада. Метою якої – підвищення інтересу учнів до вивчення англійської мови.
У програмі ігрових занять, що були запропоновані дітям:
- квест англійською мовою;
- ігри «Крокодил» і «Snobwall Fight»;
- коллаж «Велика Англія»;
- знайомство і спілкування з носієм англійської мови;
- знайомство із країнами, в яких розмовляють англійською мовою;
- знайомство  з відомим представником  Великобританії – Джеймсом Бондом.
Цікаво, що побудована інноваційна розвиваюча гра на принципі подання нової лексики, використання вивчених слів у реченнях, закріплення та перевірка нового вивченого матеріалу шляхом участі у квесті, а також виконання завдань і вправ, проведених в ігровій формі.
Запрошені діти були найактивнішими учасниками всіх запропонованих навчально-виховних ігр. Із задоволенням вони спілкувалися англійською мовою з представниками благодійного проекту і були щиро вдячні за можливість більше дізнатися про країни, в яких спілкуються англійською.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: