Херсон °C

Жителі Винрозсадника запрошуються на громадські слухання

Новости » Общество
0

Жителі Винрозсадника запрошуються на громадські слуханняІніціативна група жителів Винрозсадника повідомляє, що громадські слухання з питання визначення статусу території Винрозсадника та обговорення інших питань життєзабезпечення населеного пункту відбудуться 25 березня о 15 годині по вул.Центральній (біля будівлі колишнього магазину).

За довідками можна звертатись до Брянцева Віктора Миколайовича за тел. 095469 7342

Нагадаємо, 10 березня в стінах Херсонської облради за ініціативи депутата облради Євгена Рищука пройшло засідання робочої групи за зверненням жителів Винрозсадника. На робочій групі з питання визначення статусу для населеного пункту Винрозсадника Цюрупинського району в системі адміністративно-територіального устрою України було запропоновано кілька варіантів вирішення проблемного питання, в тому числі створення робочої групи безпосередньо в Цюрупинській РДА.

На засіданні робочої групи в Цюрупинській РДА було запропоновано та підтримано активом Винрозсадника проведення громадських слухань, на яких жителі мають визначитися зі статусом населеного пункту, аби надалі мати змогу безперешкодно розроблювати містобудівну документацію на житлові будинки.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: