Херсон °C

В Херсоні відбудеться фестиваль «Amadeus – 2016»

Новости » Общество
0
В Херсоні відбудеться фестиваль «Amadeus – 2016»Вже 23 ріки поспіль за ініціативи головного диригента та художнього керівника камерного оркестру "Гілея” Херсонської філармонії, народного артиста України Георгія Вазіна, березень та квітень проходять під знаком видовищного дійства, яскравого мистецького заходу – фестивалю камерної та симфонічної музики «Amadeus», перетворюючи Херсонщину на своєрідний мистецький центр, куди прагнуть потрапити найкращі музичні колективи України та солісти світового рівня. Про це повідомляє прес-служба ОДА.
В рамках цьогорічного фестивалю, який відкриється 25 березня,  ви почуєте і побачите різні школи та стилі виконання класичних творів, які будуть представлені творчими колективами та окремими виконавцями, а саме: неперевершеною скрипалькою-віртуозом Лідією Футорською, диригентом Сергієм Хоровцем, геніальним піаністом, неповторним виконавцем творів Ференца Ліста, лауреатом найпрестижніших Всесвітніх конкурсів Борисом Блохом, який мешкає у німецькому місті Дюссельдорфі та вже не один рік висловлює своє бажання взяти участь в "Амадеусі”.
«Родзинкою» цьогорічного фестивалю стане виступ  диригента італійського походження із Буенос-Айреса Раміро Арісти, творчість якого поєднує європейські традиції, балканський фольклор та латиноамериканські ритми аби подарувати слухачеві по-справжньому незабутні враження та емоції. Творчість та майстерність Раміро Арісти знані у багатьох країнах світу, він виступав із провідними оркестрами Чилі, Нікарагуа, Домініканської Республіки, Молдови та Румунії, а зовсім скоро херсонські слухачі матимуть унікальну можливість насолодитися його музикою. Раміро Аріста вперше виступить у Херсоні з камерним оркестром Херсонської філармонії "Гілея”.
Взяти участь у фестивалі "Amadeus – 2016” висловили бажання та отримали запрошення Національний Президентський оркестр і Національна Заслужена капела бандуристів України ім. Г.І.Майбороди.
Тож запрошуємо мешканців Херсона та гостей міста відвідати фестиваль, який триватиме з 25 березня по 26 квітня у Великій залі Херсонського музичного училища, і пропонуємо до вашої уваги перелік концертів у рамках фестивалю "Amadeus – 2016”.
Звертаємо вашу увагу, що фінальний концерт відбудеться 26 квітня, а не 24 квітня, як було заплановано раніше.
 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: