Херсон °C

Олександр Співаковський - у першій двадцятці рейтингу діяльності 105-ти народних депутатів-мажоритарників

Новости » Общество
0

Олександр Співаковський - у першій двадцятці рейтингу діяльності 105-ти народних депутатів-мажоритарниківГромадянська мережа ОПОРА цього року здійснює моніторинговий проект у 105 виборчих округах 24 областей України та міста Київ. Моніторингова кампанія передбачає щомісячний комплексний аналіз діяльності в округах 105 народних депутатів, обраних за мажоритарною складовою.

Зокрема, моніторинг включає аналіз таких видів діяльності депутатів:

- законодавчої активності (кількість постанов, законопроектів та запитів, ініційованих депутатом, зокрема - таких, які стосуються проблем його округу; відвідуваність засідань комітетів та пленарних засідань ВРУ, виступи депутата тощо);

- активності депутата у його виборчому окрузі/області (кількість і регулярність роботи громадських приймалень депутата, проведення депутатом особистих прийомів громадян та їхня відповідність дням для роботи з виборцями відповідно до графіку ВРУ, кількість візитів у округ та участь у роботі місцевих органів влади, звітування депутата про свою роботу).

За кожну вищезгадану категорію активностей депутатів у лютому ОПОРА присуджує бали, сума яких складає базову оцінку депутата за 100-бальною шкалою.

За підсумками депутатської діяльності у лютому народний депутат України (обраний по 182-му виборчому округу в Херсоні) Олександр Співаковський посів 20 місце. Його оцінка 72 бали зі ста.

Варто додати, що з херсонських мажоритарників до першої двадцятки також увійшли Сергій Хлань та Андрій Гордєєв.

 

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: