Херсон °C

Голови ОСББ почули про мостоперехід

Новости » Общество
0
05.04.2016 року було проведено нараду з головами правлінь ОСББ, ЖБК 4-го Таврійського мікрорайону Суворовського району м. Херсона. Участь у нараді взяли також депутати міської та районної рад, а також представники виконавчого комітету міської ради.
Спільно з головами правлінь ОСББ розглядалися питання благоустрою та санітарного очищення прилеглих територій до житлових будинків ОСББ, ЖБК. Голова районної у м. Херсоні ради А. В. Задніпряний рекомендував головам правлінь, в рамках проведення в районі двомісячника з благоустрою та санітарного очищення території району, направити зусилля на виконання заходів щодо очищення території району, організувати мешканців на якісне приведення в належний санітарний стан прибудинкових територій.
В тому числі питані відведення земельних ділянок, на яких розташовані багатоквартирні будинки та механізм надання документів на відведення прибудинкових територій або схем закріплення. Розповіли присутнім також про перспективи забудови Таврійського мікрорайону та відновлення будування мостопереходу Таврійський – ХБК.
Познайомили голів ОСББ та ЖБК з проектом «Правил благоустрою території, забезпечення чистоти і порядку у м. Херсоні».
Нарада пройшла у формі конструктивного діалогу, під час якого голови ОСББ та ЖБК мали змогу задати болючі питання безпосередньо керівникам
відповідних служб та отримали ґрунтовні відповіді.
 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: