Херсон °C

Херсонців просять покосити амброзію

Новости » Общество
0
Херсонців просять покосити амброзіюУ зв'язку із цвітінням полинолистної амброзії, щороку в місті виникає загроза підвищення рівня захворюваності на алергію.
Найефективнішим заходом боротьби з карантинним бур’яном, є його знищення разом із кореневою системою. Коріння рослини проростає на глибину до 4 метрів, висушуючи та виснажуючи грунт, а при великому забур’яненні, культурні рослини гинуть.
Квітковий пилок амброзії шкідливий для здоров’я людини, а в період цвітіння, серед населення спостерігається важке алергійне захворювання – амброзійний поліноз. Викошування амброзії необхідно здійснювати протягом усього її вегетаційного періоду.
Враховуючи загрозливу шкідливість амброзії полинолистої, звертаємося до всіх мешканців міста з проханням - протягом вегетаційного періоду амброзії полинолистої вживати необхідних заходів щодо її знищення та недопущення розповсюдження на території міста.
Виконавчий комітет Суворовський районної у м. Херсоні ради звертається до жителів міста, особливо просимо мешканців сектора приватної забудови, не допускати розповсюдження карантинних бур’янів на прибудинкових територіях прилеглих до домоволодінь, наданих у власність, користування або в оренду земельних ділянках.
 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: