Херсон °C

Херсонцям пропонують відшукати себе онлайн

Новости » Общество
0
Херсонцям пропонують відшукати себе онлайн Згідно із Законом України «Про Державний реєстр виборців» кожен громадянин має право звернутися до відділу ведення Державного реєстру виборців та отримати інформацію про свої персональні дані, внесені до Державного реєстру виборців і, в разі необхідності, подати заяву щодо неправомірного включення (невключення) до Реєстру або виправлення недостовірних відомостей. З метою усунення неточностей та помилок під час формування списків виборців, просимо звернутись до відділу ведення Державного реєстру виборців Дніпровської районної у м.Херсоні ради та уточнити свої персональні дані, внесені в Реєстр.) розроблений та функціонує програмний ресурс «Особистий кабінет виборця».
Ви можете перевірити своє включення до Державного реєстру виборців, не виходячи з дому. Службою розпорядника Державного реєстру виборців Центральної виборчої комісії на офіційному веб-сайті  «Державний реєстр виборців» (www.drv.gov.ua
Процедура реєстрації на сайті доволі проста та не потребує багато часу. (відео-інструкцієюhttps://youtu.be/3Z8zOxYGc44 ).
В особистому кабінеті виборця у розділі «Перевірити дані у Реєстрі» необхідно заповнити всі поля у формі запиту достовірними даними про виборця виключно українською мовою. Відповідь на запит буде надіслана на Вашу електронну пошту. Кількість запитів обмежена. Протягом доби можна відправити лише один запит.
У першу чергу це стосується виборців:
яким у 2015-2016 роках виповнилось 18 років;
які виявили неточності у своїх персональних даних під час провення попередніх виборчіх компаній;
які змінили прізвище чи місце проживання протягом останньго періоду;
які мають інформації про помилкове включення до списків інших людей, які вже не зареєстровані за адресами, вказаними у списках виборців (змінили місце проживання, померли тощо.)
Отримати консультацію можна у відділі ведення Державного реєстру виборців за адресою м.Херсон, вул. Перекопська, 166, ІІІ поверх, каб.312, з 8.00 до 15.30 (обідня перерва з 12.00 до 13.00 ), крім вихідних.
Довідки за телефонами: 51-86-00, 35-20-04.
Перелік необхідних документів при зверненні до відділу ведення Державного реєстру виборців:
паспорт особи або тимчасове посвідчення громадянина України,
якщо особа недавно набула громадянства України;
доручення (виборець, нездатний пересуватися самостійно, може письмово уповноважити на звернення іншу особу);
свідоцтво про смерть (для виключення померлого виборця)
 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: