Херсон °C

Правоохоронці шукають наркоманів

Общество, Криминал
0
Правоохоронці шукають наркоманівНа території Цюрупинського району поліція розпочала комплексні оперативно-профілактичні заходи «Мак», які триватимуть 5 місяців. До проведення заходів залучено співробітників департамент боротьби з незаконним обігом наркотиків, кримінальної поліції, підрозділи державної служби боротьби з економічною злочинністю, державтоінспекції, працівників відділу привентивної діяльності та молодіжної привенції.
Операція спрямована на виявлення і знищення незаконних посівів нарковмісних рослин маку та конопель, перекриття каналів надходження наркозасобів до споживачів і недопущення витоку в незаконний обіг наркосировини рослинного походження.
«Якщо вам відома інформація про факти посівів та вирощування нарковмісних рослин, прохання повідомляти до Цюрупинського відділення Новокаховського відділу поліції за номером «102»», - інспектор сектору Цюрупинського ВП Новокаховського ВП ГУНП Українив Херсонській області Н.М. Кудря.
Крім того, відомості про осіб, причетних до скоєння наркозлочинів, повідомляйте за безпосередньо оперативно пошуковий відділ в Херсонській області в управління з обслуговування (Одеської, Миколаївської, Херсонської областей) Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України за номером 095-67-83-086, на электрону пошту dpn-8@ukr.net.
Конфіденційність гарантується.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: