Херсон °C

Спеціальними преміями нагородять талановитих молодих вчених

Новости » Общество
0
Відповідний проект Постанови Верховної Ради України «Про присудження  Премії Верховної Ради України найталановитішим молодим ученим в галузі фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок за 2015 рік», реєстр.№4860, зареєстрував народний депутат з фракції «Блок Петра Порошенка», Перший заступник Голови Комітету з питань освіти та науки Олександр Співаковський.
Він пояснив, що згідно цієї постанови, починаючи з 2008 року, встановлюється 20  Премій  Верховної Ради  України найталановитішим молодим ученим в галузі фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок, у розмірі 20  тисяч гривень кожна.
«Премії встановлюються за результатами конкурсу проведеного Конкурсною комісією, що затверджена рішенням Комітету з питань науки і освіти 4 лютого 2015 року. До складу Комісії залучені провідні вчені з відповідних наукових напрямів», – сказав Співаковський.
Він підкреслив, що прийняття даної Постанови сприятиме підвищенню престижу наукових працівників, закріпленню молодих вчених в наукових установах та проведенні ними актуальних наукових досліджень, розвитку науки та  науково-технічної діяльності, формуванню  економіки знань.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: