Херсон °C

Олександр Співаковський взявся допомогти студентці, яка опинилася в складній життєвій ситуації

Новости » Общество
0
Олександр Співаковський взявся допомогти студентці, яка опинилася в складній життєвій ситуації30 червня народний депутат України Олександр Співаковський провів особистий прийом виборців.
Цього дня до народного обранця звернулося 12 громадян з різними питаннями, що стосувалися проблем освіти, порушень законодавства з боку правоохоронних органів, бездіяльності суддівської системи та податкової служби, несправедливого нарахування пенсії, якості житлово-комунальних послуг тощо. Жодна з проблем, з якими прийшли до нардепа херсонці, не залишиться поза увагою.
Проте майже завжди серед скарг і нарікань на роботу конкретних чиновників та служб бувають такі життєві ситуації, які лише на перший погляд здаються виключно особистими. Насправді ж, подібно лакмусовому папірцю, вони виявляють неефективність і корумпованість всієї системи. В таких випадках, втомившись боротися за свої права, зневірені громадяни звертаються до депутата-мажоритарника наче до істини в останній інстанції.
Цього разу окремої уваги і особистого втручання нардепа потребувала ситуація, в якій опинилася херсонська студентка N. Деякий час тому прямо на пішохідному переході дівчину збив водій іномарки, зробивши інвалідом на все життя. Судді вирішили, що водію достатньо відбути покарання у вигляді 5 років умовно, а через непрофесіоналізм адвоката потерпілої була втрачена можливість подачі цивільного позову про відшкодування заподіяної шкоди. Тепер потерпіла студентка стала заручником цієї ситуації: лікування щоденно потребує великих грошей, винуватець ДТП постійно ухиляється від контакту, а судді щосили затягують розгляд справи. Родина дівчини просто у відчаї.
Ситуацію ще можна повернути в правове русло, навіть попри те, що багато часу згаяно - запевнив нардеп. За цим фактом задля захисту прав потерпілої громадянки до компетентних органів будуть направлені відповідні депутатські звернення. Перебіг ситуації взято О.Співаковським під особистий контроль.
 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: