Херсон °C

765 дітей чекають на батьків

Новости » Общество
0

На регіональному обліку служби у справах дітей обласної державної адміністрації на сьогодні перебуває 765 дітей, які можуть бути усиновлені, проте 90% з них - діти шкільного віку. Тому усиновленню дітей віком від 6 до 18 років приділяється особлива увага.

За оперативними даними, з початку 2015 року в області усиновлено 73 дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування, з них 67 – громадянами України, 6 – іноземними громадянами. Під опікою громадян перебуває 2122 дитини.

Значного поширення в області набули прийомні сім’ї та дитячі будинки сімейного типу. За оперативними даними станом на 31 грудня 2015 року, в таких сім’ях проживали 623 дитини. Протягом ІУ кварталу 2015 року до сімейних форм виховання влаштовано 28 дітей, передано під опіку/піклування 93 дитини.

Усі виплати, передбачені чинним законодавством України, громадянам, які усиновили дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, або взяли їх під опіку, піклування, в прийомну сім’ю чи дитячий будинок сімейного типу, здійснюються вчасно та у повному обсязі.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: