Херсон °C

Здобуття вищої освіти взагалі є надважливим кроком уперед для підвищення капіталізації особистості, - О.Співаковський

Новости » Общество
0

Здобуття вищої освіти взагалі є надважливим кроком уперед для підвищення капіталізації особистості, - О.СпіваковськийНародний депутат, в.о. Голови комітету з питань науки й освіти ВРУ Олександр Співаковський сьогодні зустрівся з першокурсниками факультету фізики, математики та інформатики Херсонського держуніверситету.

«Сьогодні зустрічався з хлопцями та дівчатами, які щойно стали першокурсниками факультету фізики, математики та інформатики Херсонського держуніверситету. Трохи поспілкувалися щодо того, як інновації та новітні технології за останні десятиріччя кардинально змінили наше життя, як у глобалізованому світі зростає роль точних наук.

Суспільство стрімко стає цифровим, тому в усьому світі математика, яка є теоретичним фундаментом комп'ютерних наук, стрімко повертає собі звання "цариці всіх наук”(хоча в української молоді вона поки не в пріоритеті, на жаль).

І звісно, також треба пам'ятати про рівень знань іноземної мови!

Фізмат за своєю специфікою досить складний факультет, навчатися тут важко. Але, наскільки можу судити із сьогоднішнього спілкування, ця молодь прийшла сюди не випадково, а за покликанням розуму і серця. І це насправді надихає.

Здобуття вищої освіти взагалі є надважливим кроком уперед для підвищення капіталізації особистості. А коли цей крок зроблено цілком усвідомлено, і молода людина готова присвятити обраному напрямку життя, це відкриває перед нею абсолютно нові горизонти. І в професії, і в житті. Можна лише щиро порадіти за цих дітей.

Тож, в добру путь, першокурсники фізмату! Ви вже зробили правильний вибір. Нехай ваше прагнення до навчання, пізнання та самореалізації стануть запорукою вашого гідного майбутнього», - пише нардеп у Фейсбуці.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: