Херсон °C

Олександр Співаковський привітав громаду міста

Новости » Общество
0

Олександр Співаковський привітав громаду містаСьогодні у Херсонському академічному музично-драматичному театрі ім. Миколи Куліша відбулись урочистості з нагоди 238 річниці нашого міста.

Звертаючись з привітанням до громади, народний депутат Олександр Співаковський закцентував на ролі вчителя-наставника у житті кожної людини, підкресливши, що саме їм ми завдячуємо своїм успіхам.

Народний депутат України Олександр Співаковський відзначив спортивного тренера і педагога, вихованці яких досягли успіхів не лише в нашому регіоні.
Це - Бенедик Елла Дмитрівна, заслужений тренер України, тренер вищої категорії Херсонської дитячо-юнацької спортивної школи № 6 Херсонської міської ради. Саме її вихованка Мерешко Єлизавета, у 2016 році на чемпіонаті Європи з плавання серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату принесла Україні 8 медалей та на дистанції 400 м вільним стилем встановила новий світовий рекорд. На параолімпійських іграх, які зараз проходять у Ріо-де-Жанейро (Бразилія) Ліза вже здобула 3 золоті та 1 бронзову медаль.
На сцену театру вийшла сьогодні і Дубенюк Олена Олександрівна, учитель математики та економіки Херсонського фізико-технічного ліцею. Адже саме вона підготувала єдиного учня в нашому місті, який здобув 200-балів на ЗНО з математики.


0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: