Херсон °C

Дороги Херсонщини перевірили

Новости » Общество
0
Дороги Херсонщини перевірили21 вересня заступник Міністра оборони України Ігор Долгов разом із заступником Міністра інформаційної політики України Артемом Біденко, головою Херсонської ОДА Андрієм Гордєєвим, керівниками профільних підрозділів, за участю виконуючого обовязки голови Олешківської РДА Костянтина Буганова, голови Олешківської районної ради Віктором Трембачем ознайомилися із проведенням робіт з капітального ремонту ділянки дороги М14 «Одеса – Мелітополь – Новоазовськ» Олешківського району (ділянка біля перехрестя на с. Козачі Лагері та с.Чалбурда).
Ділянку довжиною в 12,6 км тут вкладають за новітніми технологіями – методом холодного ресайклінгу, повідомили у прес-службі Херсонської ОДА.
Під час ознайомлення з ходом ремонтних робіт заступник Міністра оборони України Ігор Долгов зазначив: «Одним з пріоритетних завдань Прем’єр – міністра України Володимира Гройсмана є вжиття заходів щодо відновлення українських доріг, за яким він пильно стежить. Тож, ділянка дороги, що капітально ремонтується з використанням новітніх технологій на Херсонщині – це гарний тому приклад, враховуючи, що на реконструкцію цих автошляхів були вперше виділені бюджетні кошти за останні 25 років. Тому я розумію гордість тих людей, які реалізують ці завдання на Херсонщині».
Андрій Гордєєв в свою чергу наголосив, що гарні дороги – це розвиток регіону та перспектива нових інвестицій: «Ми плануємо будівництво оптового ринку, що дозволить акумулювати великі партії сільгосппродукції, заморозити і фасувати її. Це надасть можливість експортувати нашу сільгосппродукцію. 30 вересня розпочинається будівництво сучасного елеваторного та перевантажувального комплексу в м.Гола Пристань, що розвантажить дорогу та сприятиме залишатись Херсонщині екологічно чистою областю. Крім того, мешканці тимчасово окупованого Криму дивляться на всю Україну в тому числі і через інфраструктуру Херсонщини, зокрема через її дороги. Тож, наше завдання зробити гарні дороги і Крим приїде до нас».

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: