Херсон °C

Євген Рищук подарував дітям поні для реабілітації

Новости » Общество
0
Євген Рищук подарував дітям поні для реабілітаціїНещодавно кіровоградські правоохоронці відвідали підопічних - малят, що мешкають в обласному будинку дитини із гостинцями. Поспілкуватися з малечею прибув начальник поліції Кіровоградської області Сергій Кондрашенко – який особисто опікується закладом, разом з колегою – керівником управління захисту економіки Андрієм Кумейським.
«Кожна зустріч із малятами з Будинку дитини для мене відбувається особливо емоційно. Знайома будівля, яскраві малюнки на асфальті і тиша у дворі, бо зараз на вулиці гратися холодно… Разом із колегою Андрієм Кумейським порадували діток гостинцями. Ці усмішки і радість – найбільша подяка, яку ми могли отримати. Такі вони, наші підшефні малята…Тепер готуємо наступний сюрприз для них»,- зазначив Сергій Кондрашенко на сторінці в Фейсбук.
А ось наступним сюрпризом став подарунок з Херсонщини, який для кіровоградських малюків передав депутат Херсонської обласної ради Євген Рищук. Відтепер поні використовуватимуть для іпотерапії – спеціальної реабілітації дітей із захворюванням центральної нервової системи та ДЦП.
«Щастю і радості у малечі просто не було меж)). Разом з Андрієм Кумейським щиро дякуємо за сприяння і допомогу у «організації подарунка» Євгену Миколайовичу Рищуку, який живе та працює на Херсонщині. За його підтримки вдалося реалізувати дитячу мрію наших підопічних»,- повідомив Сергій Кондрашенко. 

Євген Рищук подарував дітям поні для реабілітації

 


0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: