Херсон °C

Херсонщину відвідали члени Міжнародного Трейд-клубу

Новости » Общество
0
Херсонщину відвідали члени Міжнародного Трейд-клубуСьогодні, 29 вересня, в облдержадміністрації відбулася зустріч першого заступника голови облдержадміністрації Валентини Січової з членами Міжнародного Трейд-клубу.
Зокрема, на заході гості знайомилися з керівництвом області та обговорювали питання стосовно активізації подальшого співробітництва.
Так, представникам Міжнародного Трейд-клубу було презентовано рекреаційні можливості області.
У своєму виступу Валентина Січова зазначила, що дуже добре, якщо задля зміцнення дружніх партнерських відносин гості погодилися брати участь у IX Міжнародному інвестиційному форумі Херсонщини «Таврійські горизонти», який пройде  вже завтра.
 
«Херсонщина володіє значним природним інфраструктурним та ресурсним потенціалом, а іноземні колеги мають колосальний досвід по розкриттю і реалізації потенціалу території. Сьогодні, як ніколи, ми відкриті до нових реформаторських форм взаємодії та кооперації з нашими партнерами по всьому світу. Із задоволенням обговоримо перспективи розвитку нашого співробітництва на конкретних прикладах, визначимо ключові напрями і етапи даної роботи», – наголосила Валентина Січова та підкреслила, що з боку влади кожному інвестору буде надана всебічна підтримка та супровід.
Крім того, учасники заходу виявили бажання відвідати Херсонський морський порт, Херсонський машинобудівний завод та Херсонський хлібокомбінат.
 
Перший заступник голови облдержадміністрації висловила сподівання, що візит іноземних гостей на Херсонщину не останній: «Я сподіваюся, що підприємства, які ви сьогодні відвідаєте, надихнуть на довгу подальшу співпрацю».
Довідка. У грудні 1992 року було утворено громадську організацію – Міжнародний Трейд-клуб, який об’єднує керівників та співробітників відділів по торгово-економічних питаннях майже у 60-ти посольствах іноземних держав та міжнародних організаціях акредитованих в Україні.
У 1993 році Трейд-клуб зареєстрований  Міністерством юстиції України, а в 2004 році Державним департаментом інтелектуальної власності та було видано свідоцтво на право власності щодо офіційної емблеми і послуг, які можуть надаватися іноземними дипломатами.
 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: