Херсон °C

Семінар для безробітних Херсона

Новости » Общество
0

Семінар для безробітних ХерсонаУ рамках надання роз’яснень безробітному населенню м. Херсона фахівцями управління Пенсійного фонду України в місті Херсоні 19 жовтня 2016 року проведено черговий семінар на базі Херсонського міського центру зайнятості.

Головний спеціаліст відділу з питань призначення та перерахунку пенсій управління Фонду Ірина Трубаєва ознайомила 16 осіб з порядком оформлення та надання документів для призначення пенсії відповідно до Закону України "Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”, із запровадженням новітніх технологій обслуговування громадян в управлінні, функціонуванням сектору по роботі з майбутніми пенсіонерами та інше.

Під час спілкування надійшло чимало різноманітних питань від присутніх, на які вони отримали вичерпні та кваліфіковані роз’яснення. Безробітні в основному цікавилися отриманням довідок про заробітну плату у разі ліквідації підприємств, чи зараховується до стажу роботи період перебування на обліку в центрі зайнятості тощо.

Наприкінці зустрічі фахівець Фонду запропонувала присутнім у разі виникнення інших питань звертатися за номером "гарячої” телефонної лінії управління 42-95-71 та Skype - зв’язку (kherson_pfu).

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: