Херсон °C

Рятувальники розповіли школярам про безпеку

Новости » Общество
0
Рятувальники розповіли школярам про безпекуПротягом тижня з 19 по 23 жовтня в смт Чаплинка проходили заходи у рамках Тижня безпеки життєдіяльності. Представники Служби порятунку Чаплинського району взяли в них активну участь.
Зокрема, перед школярами середніх класів загальноосвітньої школи №1виступив рятувальник, який у дохідливій формі  розповів як треба поводитися у тій чи інший надзвичайній ситуації – щоб не тільки про власну безпеку подбати, а й вміти допомогти ближньому. Крім того, враховуючи початок опалювального сезону, зауважив на правилах поводження людини при виявленні пожежі, користуванні електроприладами та газовим обладнанням та як у разі необхідності використовувати засоби захисту органів дихання та зору. Дуже часто, особливо у сільській місцевості, дорослі і діти виявляють предмети схожі на боєприпаси часів Другої світової війни, тому фахівець ДСНС особливо  серйозно звернув увагу дітей на алгоритм дій у разі знаходження небезпечних знахідок воєнних літ. Для більшої обізнаності школярів, розказав вихованцям школи про деякі технічні характеристики вибухонебезпечних предметів, їх індивідуальну небезпеку.
Під час проведення Тижня безпеки старшокласники цього ж навчального закладу завітали до Державної пожежно-рятувальної частини. Крім теоретичного спілкування з ними, вогнеборці продемонстрували своє бойове оснащення, яке використовують у буденній діяльності. Керівництво навчального закладу Чаплинської загальноосвітньої школи №1 подякувало співробітникам ДСНС за проведену роботу та  доведену до уваги учнів і персоналу закладу корисну і змістовну інформацію.
За інформацією прес-служба ГУ ДСНС України у Херсонській області

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: