Херсон °C

Врятувати життя інших може ваше здоров’я

Общество, Здоровье
0

Врятувати життя інших може ваше здоров’яДонорської крові в Україні катастрофічно не вистачає, бо люди не зовсім усвідомлюють, наскільки це важливо. Тому, херсонців закликають здавати кров, щоб врятувати хоча б життя однієї людини. Долучитися до благородної місії і здати кров для порятунку життів для важкохворої дитини, військовому та багато інших. Лікарі б’ють на сполох! Це питання гостро стоїть перед пацієнтами та їх родинами!

Усіх небайдужих чекають з понеділка по п’ятницю в Обласному центрі служби крові за адресою: м. Херсон, Миколаївське шосе,7, з паспортом. Уточнити час можна за номером телефону - (0552) 420 370.

Донорську кров не замінять навіть найдорожчі медпрепарати. Станьте тими, хто дарує безцінне – життя!

ДОНОРУ ВАЖЛИВО ЗНАТИ

- Напередодні ввечері перед здачею крові неможна їсти жирну, гостру, смажену, копчену їжу, а також яйця, масло, сметану.

-Вранці в день здачі крові рекомендується – солодкий чай, компот, мінеральна вода, сухарі, відварні крупи на воді без масла, овочі і фрукти (крім бананів).

-За три доби утримайтесь від вживання алкоголю, вранці перед здачею крові-від куріння.

ХТО МОЖЕ БУТИ ДОНОРОМ?

- Донором може бути будь-яка, практично здорова людина, у віці від 18 до 50 років, якщо вона не має протипоказань.

- Люди з масою тіла менше 55 кг або зростом менше 150 см допускаються до донорства в індивідуальному порядку на розсуд лікаря.

- При здачі крові необхідно мати з собою паспорт.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: