Херсон °C

У Херсоні громадські активісти організовують творчий благодійний марафон

Общество, Культура
0
У Херсоні 7 грудня в обласному Палаці молоді та студентів (пл. Шевченка, 1) стартує творчий благодійний марафон «Милосердя та єдності» – концертна програма для людей з особливими потребами.
Марафон присвячений Міжнародному дню захисту прав людей з інвалідністю, який світова спільнота відзначає щороку 3 грудня. У ході марафону відбудеться презентація сенсорної кімнати для реабілітації дітей з психоневрологічними вадами ХМГО МДІ «Серце матері» та збір коштів на її облаштування. Окрім того, анонсується збір матеріальної допомоги для Херсонської обласної лікарні «ХОСПІС».
Ініціатори марафону – громадські організації «Громада.UA», «Херсонське обласне товариство інвалідів», волонтери та благодійники.
У марафоні візьмуть участь професійні та самодіяльні колективи Херсона та області, які в такий спосіб побажали висловити свою підтримку та увагу людям з інвалідністю. Участь у марафоні вже підтвердили Херсонський державний університет, Херсонський державний аграрний університет, Херсонська державна морська академія, Херсонське музичне училище, базовий медичний коледж Херсонської обласної ради, дитяча музична школа №3 Херсонської міської ради, Херсонське училище культури, обласна філармонія, Херсонський Палац дитячої та юнацької творчості, обласний академічний музично-драматичний театр ім. М.Куліша, ансамбль української пісні «Різдвяна зоря», вокальні самодіяльні колективи м. Олешки та с. Чорнобаївка.
Захід відбувається за підтримки ГО «Спілка жінок Херсонщини», ГО «Благополучний град Херсон», ГО «ГромадаUA», Херсонського регіонального ХАБу для внутрішньо переселених осіб «Відкритий простір», Херсонської обласної організації Українського товариства сліпих, Херсонської обласної громадської організації інвалідів «За рівні можливості», Херсонської міської громадської організації матерів дітей-інвалідів «Серце матері».
Початок: о 15.00.
 
За більш детальною інформацією звертайтесь:
Шатілова Наталя, голова ГО «ГромадаUA», тел.: 050-525-80-56, shatnat@meta.ua
Синюк Ірина, член правління ГО «ГромадаUA», тел.: 099-42-48-111, syniuk.i@ukr.net

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: