Херсон °C

Херсонських таксистів порахують

Общество, Экономика
0

Херсонських таксистів порахують Саме про легалізацію фізичних осіб - підприємців, які здійснюють перевезення пасажирів (надають послуги таксі), офіційне працевлаштування найманих водіїв та ліцензування підприємницької діяльності з пассажироперевезень, йшлося під час ділових зустрічей керівного складу Головного управління ДФС у Херсонській області та представників провідних служб таксі Херсона та області.

Таке професійне спілкування стало продовженням перевірок надання неякісних послуг пасажирських перевезень нелегальними перевізниками Херсона на минулому тижні.

За ініціативи очільника фіскального відомства Ігоря Клима на зустріч були запрошені керівники «Економ таксі», «Херсон таксі», «Наше таксі», «Рико таксі», «Бонус таксі», «Еліт таксі», «Гранд таксі», які працюють у сфері послуг таксі на території нашої області. У форматі ділового та практичного спілкування обговорювалися питання організації контролю за укладанням угод про надання диспетчерських послуг виключно з фізичними особами підприємцями та обміном інформацією щодо кількості зареєстрованих договорів.

За повідомленням прес-служби Головного управління ДФС у Херсонській області, на завершення зустрічі Ігор Клим наголосив на об’єднанні спільних зусиль представників бізнесу та контролюючих органів по легалізації фізичних осіб - підприємців, які здійснюють перевезення пасажирів та їх офіційному працевлаштування, створенню однакових конкурентних умов для ведення підприємницької діяльності, забезпеченню безпеки пасажироперевезень та додатковим надходженням до бюджету.


0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: