Херсон °C

В ОДА завітали особливі гості

Новости » Общество
0
В ОДА завітали особливі гості Школярі Каланчацького району завітали на екскурсію разом з класними керівниками до обласної державної адміністрації.
Гостей привітно зустріли перший заступник голови облдержадміністрації Валентина Січова та керівник апарату облдержадміністрації Володимир Клюцевський, який провів екскурсію адмінбудівлею для учнівської молоді.
Школярі дізналися цікаву інформацію про історію будівлі облдержадміністрації. Також учням розповіли про досягнення колишніх очільників області, продемонстрували зали, в яких проходять засідання та сесії облради, кабінети, в яких працюють посадові особи, працівники структурних підрозділів облдержадміністрації тощо.
Учасники екскурсії відвідали також кабінет голови облдержадміністрації та зали засідань, де голова ОДА проводить наради і традиційно приймає офіційні, в тому числі іноземні, делегації. Під час екскурсії школярі оглянули сесійну залу – приміщення, де під час зустрічей розглядаються найважливіші питання для життєдіяльності області.
Крім того, школярі довідалися, як працює електронна система для голосування та ухвалюються рішення.
Після екскурсії Валентина Січова поспілкувалася з школярами. Вони обговорювали вибір майбутньої професії та ключові моменти, які допоможуть дітям у майбутньому стати гідними громадянами своєї країни і змінювати життя на краще. Валентина Січова порекомендувала присутнім прочитати літературу, яка в майбутньому допоможе учнівській молоді досягнути успіху в житті.
 
Дітям екскурсія дуже сподобалася. Вони отримали багато яскравих емоцій та дізналися безліч цікавої та важливої інформації. Учні ділилися між собою враженнями  та розповідали, що вони навіть не очікували, що оглядини будуть такими цікавими.
 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: