Херсон °C

"Поетична шафа" готується до новорічних свят

Общество, Культура
0

"Поетична шафа" готується до новорічних свят11 грудня відбудеться зустріч херсонських майстрів слова "Поетична шафа".

 

Захід традиційно проходитиме у форматі «вільний мікрофон». Всі бажаючі зможуть прочитати свої улюблені поетичні чи прозові рядки. Можна готувати не тільки свої, а й вірші улюблених письменників.

Так, на вас чекатиме концертна програма, виставки картин, книг, "безкінечний вірш", "скринька побажань" та ще багато цікавого! Поети, прозаїки, готуйтеся до батлу - кращий отримає супер-приз! А саме, запрошення на двох до театру ім. Куліша.

Окрім того, не забувайте про новий конкурс - презентацію теми, яку ви обираєте на початку зустрічі. До речі, фото переможниці попередньої "Поетичної шафи" досі красується у кафе.

Не за горами і Новий рік. Тож, готуйтеся до ще одного конкурсу - новорічних костюмів. Переможець також піде до театру, на новорічне "Євробачення"! Як раз привід оновити гардеробчик - кому бракує костюма білочки чи оленя? А може хтось прийде у образі Снігурочки чи Діда Мороза?=) "Поетична шафа" радо зустріне кожного!

Приходьте самі та беріть з собою друзів! Ви проведете незабутній вечір! На вас чекатимуть багато сюрпризів!

Тільки уявіть собі - дивовижна музика, її величність Поезія, творча атмосфера, позитивні люди і смачні кава, чай, какао... Який недільний вечір може здатися кращий за той, який ви проведете на "Поетичній шафі"?!

Захід проходитиме за підтримки Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Б. Лавреньова, громадської організації «ФРІ» та Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М. Куліша!

Група в соцмережі https://vk.com/poetychna_shafa

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: