Херсон °C

У Херсоні ув'язнена покінчила життя самогубством

Общество, Криминал
0

У Херсоні ув'язнена покінчила життя самогубством 29 січня 2017 року о 08:20 до чергової частини Херсонського слідчого ізолятора надійшло повідомлення про виявлення у камері медичної палати тіло ув’язненої без ознак життя.

О 8: 35 було викликано карету швидкої допомоги та слідчо-оперативну групу Херсонського ВП ГУНП України в Херсонській області. Персоналом швидкої допомоги було констатовано смерть ув’язненої у результаті механічної асфіксії у наслідок удушення.

Працівниками поліції в ході догляду камери медичної палати, де утримувалась ув’язнена, та тіла померлої, слідів насильницької смерті виявлено не було. Було виявлено передсмертну записку в якій померла виклала свою останню волю близьким та просила в них пробачення за свої вчинки.

Довідка: ув'язнена 1986 року народження утримувалась в Херсонському СІЗО за обвинуваченням у скоєнні кримінального злочину, передбаченого ст. 185 ч.3 Кримінального Кодексу України. У зв’язку з виявленням тяжкого захворювання ув’язнена утримувалась у медичному ізоляторі окремо від загальної маси ув’язнених.

Наразі проводиться службова перевірка.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: