Херсон °C

На Херсонщині фермер літав без дозволу

Новости » Общество
0
На Херсонщині фермер літав без дозволу27 лютого військовослужбовці відділу прикордонної служби «Залізний Порт» в районі населеного пункту Збур’ївка виявили факт проведення польотів на літаку АН-2 без відповідного дозволу. Громадянин України здійснював політ з метою проведення сільськогосподарських робіт, про що не повідомив найближчий прикордонний підрозділ та не мав дозвільних документів на проведення таких робіт в 2017 році. За порушення прикордонного режиму в межах зони з особливим використанням повітряного простору громадянина притягнули до адміністративної відповідальності за статтею 202 КУпАП.
Прикордонники Херсонського загону у відповідності до чинного законодавства здійснюють контроль за дотриманням правил режиму в межах прикордонних районах Херсонської та Миколаївської області. 
Нагадуємо, що у відповідності до  Постанови Кабінету Міністрів України від 27.07.1998 р. №1147 «Про прикордонний режим» проведення польотів в контрольованих прикордонних районах здійснюється лише на підставі спеціального дозволу та з повідомленням найближчого підрозділу Держприкордонслужби України.
 
Помічник начальника прикордонного загону - начальник прес-служби Іван Шевцов

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: