Херсон °C

Небезпечна пастка у мікрорайоні Північний

Новости » Общество
0
Небезпечна пастка у мікрорайоні ПівнічнийМешканцями мікрорайону Північний було виявлено відкритий, занедбаний колодязь у діаметрі 2 м та глибиною 14 м. Колодязь становив загрозу здоров’ю та життю мешканців мікрорайону, так як був не обгороджений та малопомітний.
Головою комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Суворовського району м. Херсона Задніпряним А.В. було ініційовано засідання комісії ТЕБ та НС яка розглянула питання щодо занедбаного колодязя на пустирі, поблизу пров. Лісового на межі Суворовської районної ради та Степанівської сільської ради.
На місце знаходження колодязя 25 лютого 2017 року було направлено робочу групу у складі: заступника голови ради з питань діяльності виконавчих органів ради (Калюжний Д.А.), в.о. голови Степанівської сільської ради (Парфенова А.В.), завідувача сектора з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи (Голенко О.Ю.), заступника начальника Херсонського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Херсонській області (Коршун А.В.), заступника начальника Суворовського відділу ДСНС (Ненько Ю.Д.), заступника начальника ДПРЧ-20 (Романов А.О.), головного спеціаліста відділу з питань праці та соціального захисту громадян які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (Щербина В.В.), голови квартального комітету на території Суворовського району № 19 (Гога А.М.). Направлено листа до Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи обласної державної адміністрації щодо залучення до обстеження колодязя працівників ХОКАРС.
Разом з представниками районної ради, Херсонського відділу поліції та Суворовського відділу ДСНС було проведено обстеження колодязя працівниками ХОКАРС, по завершенню якого було складено відповідний акт.
Проведено роботи щодо недопущення потрапляння людей та тварин до занедбаного колодязя. Працівниками ХОКАРС 28 лютого 2017 року за участі представників районної ради, Херсонського відділу поліції та Суворовського відділу ДСНС тимчасово огороджено та накрито дерев'яним щитом занедбаний колодязь.

Небезпечна пастка у мікрорайоні Північний

 


0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: