Херсон °C

На Херсонщині поліцейські затримали підозрюваних у серії крадіжок

Новости » Общество
0
На Херсонщині поліцейські затримали підозрюваних у серії крадіжокОперативники Генічеського відділу поліції затримали двох молодиків, які скоювали крадіжки з будинків місцевих жителів. На їх рахунку 9 фактів крадіжок та одне пограбування. Здобиччю зловмисників ставали побутова техніка, мобільні телефони, гроші та ювелірні вироби.
Поліцейським стало відомо, що до скоєння крадіжок з будинків жителів Генічеська причетні двоє хлопців 19 та 17 років. Підозрюваних затримали за місцями їх проживання. Під час проведення обшуків у їх оселях оперативники вилучили частину викрадених речей, які зловмисники не встигли збути.
- Ми встановили, що підозрювані скоювали крадіжки у денний час, коли господарі були на роботі. До будинків проникали, шляхом віджиму металопластикових вікон. Викрадені речі продавали у іншому місті. Ми встановили місця збуту краденого. Також нам стало відомо, що вони пограбували на вулиці місцеву жительку. Забрали в неї гроші, мобільний телефон та ювелірні вироби, - розповів начальник Генічеського відділу поліції Андрій Лещенко.
На теперішній час підозрювані перевіряються на причетність до скоєння інших злочинів на території Генічеського району. Відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» та ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Ведеться слідство.
 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: