Херсон °C

Школярі спілкувалися з представниками формування "Херсонська Січ"

Новости » Общество
0
Напередодні дня визволення Херсона від німецько-фашистських загарбників, до Молодіжної загальноосвітньої школи-саду № 40 Херсонської міської ради завітали представники громадського формування з охорони громадського порядку та державного кордону України «Херсонська Січ». Про це повідомляє управління освіти Херсонської міської ради.
Адміністрація,  вчителі та  учні школи  тепло зустріли  почесних гостей: Буйбарова С.С., Андрійчука В.М., Гаранчука О.О., Богославця А.В. 
До участі в заході долучилися учні 1-8 класів, учителі та небайдужі батьки. Під час зустрічі зона АТО, була такою далекою і такою близькою кожному, адже в ній –  жага до перемоги і неосяжне бажання кожного воїна повернутися додому живим.
Учні дізналися про сучасне озброєння, військовий одяг, отримали можливість потримати в руках зброю: автомат, патрони, гранати, міни тощо, та відчути на собі вагу укомплектованого бронежилету. А розповіді учнів про героїчне минуле України, вірші  були тісно пов’язані з подіями, що є актуальними і в наш час. Учні підготували листи та малюнки воїнам, які захищають Україну.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: