Херсон °C

Поліція охорони знають, як захиститися від квартирних крадіжок

Новости » Общество
0
Поліція охорони знають, як захиститися від квартирних крадіжокЯк захиститися від квартирних крадіжок? Що таке системи «Термінового виклику поліції»? Які умови акції «Квартира під охорону 2017»? На ці та інші питання журналісти Херсонщини отримали відповіді під час прес-конференції, яку проводило Управління поліції охорони в Херсонській області.
Загальний перегляд ситуації в Україні говорить про наступне: протягом 2016 року зареєстровано 29612 квартирних крадіжки, з яких 6861 розкрито (або 23%). За 2015 рік було зареєстровано 22043 квартирних крадіжки, при чому розкрито – 6819 (або 31%). Тобто у 2016 році кількість крадіжок зросла на 34,3%.
У 2016 році у Херсонській області зареєстровано 8288 крадіжок, з них у 90% випадків об'єктом зазіхань ставала приватна власність громадян. Від початку поточного року помітно збільшилася кількість майнових злочинів. Щоденно жителі Херсонщини потерпають від квартирних крадіжок, крадіжок з автомобілів та крамниць.
Заступник начальника Управління поліції охорони в Херсонській області підполковник поліції Роман Думінський розповів, що велика кількість об’єктів, які охороняє Управління поліції охорони Херсонщини, оснащені кнопками тривожного виклику поліції. Завдяки цим приладам за необхідності цілодобово можна терміново викликати групу реагування поліції охорони, яка прибуває на місце виклику за лічені хвилини. При натисненні на неї сигнал миттєво надходить на пульт централізованого спостереження і передається правоохоронцям, які за кілька хвилин прибувають на місце виклику.
Як свідчить практика і досвід, найефективнішим із широкого комплексу заходів щодо захисту квартири чи будинку від злочинних посягань є встановлення охоронної сигналізації.
Самостійно громадяни не в змозі захистити помешкання від непроханих гостей, адже досвідчені «домушники» відкриють будь-які замки, справа лише в часі та в їх професійності. Звісно, варто подбати про надійні замки та двері, проте більш надійним способом захисту помешкання житла є охоронна сигналізація.
Начальник Центру технічної охорони УПО Херсону Олексій Осадчук на завершення зустрічі підкреслив, що з метою посилення захисту майна громадян і протидії квартирним крадіжкам з 15.03 по 31.03.2017 року поліція охорони проводить соціальну всеукраїнську акцію «Квартира під охорону».
Умовою цієї акції є зниження вартості монтажних робіт на 50%, а для учасників АТО та членів родин загиблих знижка на виконання монтажних робіт становитиме до 75%.
Після отриманих відповідей на питання присутнім були продемонстровані схема надходження сигналу тривожної сигналізації на пункт централізованого спостереження, відпрацювання його черговою частиною та робота групи швидкого реагування Управління поліції охорони Херсону.
Нагадуємо, що отримати консультації та замовити послуги поліції охорони можна за телефоном прямої телефонної лінії 0 800 502-220 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів), а також за телефонами (за тарифами операторів мобільного зв’язку):
097 050 22 20
073 050 22 20
099 050 22 20
Додатково інформацію можна отримати за адресою: м. Херсон, вул. Молодіжна, 6.
 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: