Херсон °C

Господарству "Інтегровані Агросистеми" потрібно більше землі

Общество, Экономика
0
Господарству "Інтегровані Агросистеми" потрібно більше земліУ Голопристанській РДА відбулося засідання круглого столу на тему: "Розвиток агрономічного сектора Голопристанщини”. Захід відбувся на території заводу "Інтегровані Агросистеми” за присутності керівників району та міста, сільських голів, представників районної державної адміністрації та фермерського господарства. Присутнім був представлений корпоративний відео-ролик та презентація діяльності господарства. Голова РДА Тетяна Гасаненко, голова районної ради Віталій Соловйов, міський голова Олександр Бабич та присутні сільські голови обговорили плани на майбутнє та проблеми, які існують зараз. Начальник управління агропромислового та економічного розвитку районної державної адміністрації Олександр Бурлаков інформував присутніх про стан земельних відносин у Голопристанському районі.
Виконавчий директор ФГ "Інтегровані Агросистеми" Тетяна Гнєзділова відповіла на всі запитання гостей та висловила побажання щодо більш тісного співробітництва з сільськими головами району. Компанія прагне розвиватись далі та потребує для цього більшої кількості земель.
Група компаній Agrofusion, якій належить торгова марка Інагро, – виробник томатної пасти. томатної пасти в Україні. Розташовані на Півдні України – в Миколаївській і Херсонській областях. Імпорт здійснюють в багато країн світу. 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: