Херсон °C

Допоможуть школярам обрати професію

Новости » Общество
0
Каланчацьким районним центром зайнятості продовжується робота з учнями стосовно підвищення рівня престижності робітничих професій, допомоги школярам у виборі майбутньої професії, визначенні власних схильностей, здібностей та професійних якостей. Про це йдеться на сторінці Херсонського обласного центру зайнятості у Фейсбук.
Так, нещодавно, у Гаврилівській ЗОШ Каланчацького району пройшов профорієнтаційний урок для учнів 8-11 класів. Захід направлений на допомогу у вирішенні певних проблем, що виникають у школярів при виборі професії, допомогу зорієнтуватися у світі професій та зробити правильний вибір для подальшої професійної самореалізації. Під час роботи обговорювалися питання щодо помилок у виборі професії, було розглянуто сучасний ринок праці. 
Разом з учнями фахівці розібрали формулу «Хочу. Можу. Треба.», як орієнтир при відповіді на питання «Ким я хочу бути?». Інформація, що надавалася під час заходу, змусила учнів задуматися над своїм майбутнім та спонукала серйозно замислитися над пошуком вірного професійного шляху. Жоден учасник не залишився байдужим до питань, що підіймалися та обговорювалися. Наприкінці заходу учні отримали буклети, що містять корисну інформацію.
Каланчацький центр зайнятості веде активну профорієнтаційну роботу зі школярами, допомагаючи їм у виборі майбутньої професії та націлюючи їх на те, щоб школярі обирали саме ті професії, що користуються попитом і є актуальними на ринку праці нашої області.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: