Херсон °C

В Олешках висаджували ліс

Новости » Общество
0
Четвертий рік поспіль в Олешківському районі відбулась екологічна акція з висадки лісу. Про це повідомляється на сайті Херсонської ОДА.
Перед початком роботи співробітники лісництва провели інструктаж із посадки та показали, як потрібно правильно висаджувати соснові сіянці, аби ті якісно прижилися. Разом учасники акції провели заліснення на загальній площі у 30 га та висадили більше 40 тисяч сіянців сосни на місці масштабної лісової пожежі 2007 року.
До участі в акції долучилися та активно працювали представники  районної влади. Також в акції прийняли активну участь молодь, представники громадських організацій, громадськості, засобів масової інформації тощо. Загалом в акції взяло участь декілька сотень людей.
Мета Акції: забезпечення зацікавленості у збереженні лісових насаджень, роз’яснення широким колам громадськості важливості створення лісових насаджень, ознайомлення та надання можливості представникам громадськості взяти участь у створенні лісів, підвищення довіри громадськості до діяльності лісогосподарської галузі.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: