Херсон °C

Аудитори виявили у Водгоспі порушення на суму понад 400 тис. грн

Общество, Экономика
0
Державні аудитори під час ревізії фінансово-господарської діяльності Херсонського обласного управління водних ресурсів встановили порушень на суму 419,0 тис. грн за період з 01.01.2011 по 31.10.2016.
Зокрема, всупереч вимогам чинного законодавства, з бюджету профінансовано 172,94 тис. грн на оплату праці посадовців, котрі виконали проектно-вишукувальні роботи різного ступеня складності на основі договірних відносин. Про це інформує прес-служба Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області.
Аналогічно, при наданні працівниками платних рекомендацій та консультацій водокористувачам по складанню розрахунку потреби у воді та раціональному використанню водних ресурсів, бюджетним коштом виплачено зарплату на 81,66 тис. грн.
Крім того, Водгоспом безпідставно витрачено державні кошти  для утримання одразу 3 службових авто замість одного, на що надміру використано палива загалом на 105,12 тис. грн.
Водгосп при укладанні ряду договорів на виконання проектно-вишукувальних робіт, через неврахування нових нормативних змін, занижував вартість наданих платних послуг загалом на 17,76 тис. грн. Також Водгоспом не перераховано до державної казни cуми, отримані у вигляді пені на 8,79 тис. грн, стягнутої у судовому порядку.
Тому держаудитори ініціювали фінансові санкції до Водгоспу у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами і зменшення бюджетних асигнувань.
Результати ревізії передано правоохоронному органу.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: