Херсон °C

Херсонців запрошують на акцію "Ти зайняв чуже місце"

Новости » Общество
0
Херсонські громадські організації "Ініціатива на захист прав людей з інвалідністю" та «Велід» проведуть у обласному центрі просвітницьку соціальну акцію «Ти зайняв чуже місце». Про це йдеться у повідомленні на офіційній сторінці ГО у Фейсбук.
Під час акції 30 березня о 16:00 на парковці біля ТЦ "Епіцентр" активісти перевірятимуть можливість залишити свою машину на спеціально виділених місцях паркування для автомобілів людей з інвалідністю.
Громадські активісти, шляхом безпосереднього спілкування з автомобілістам, які залишають свої автомобілі на місцях позначених знаком для людей з інвалідністю, хочуть нагадати про одне з головних правил дорожнього руху – бути поважним один до одного, не принижувати гідність інших учасників руху. Адже культура поведінки на дорозі багато в чому визначає і особистісну культуру водія, як людини. 
Крім того, такі дії є порушення водіями правил дорожнього руху, за які передбачена відповідальність згідно ст. 1521 Кодексу про адміністративні правопорушення. 
Акція спрямована на підвищення соціальної компетенції водіїв і буде продовжена шляхом поширення серед водіїв просвітницької листівки «Ти зайняв моє місце» на паркувальних майданчиках крупних громадських закладах.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: