Херсон °C

Держекоінспекція виявила браконьєрів

Новости » Общество
0
Держекоінспекція виявила браконьєрівЗа результатами державного контролю здійсненого 26 березня 2017 року інспекторами відділу екологічного контролю природно-заповідного фонду, рослинного та тваринного світу Державної екологічної інспекції у Херсонській області щодо охорони водних живих ресурсів на акваторії Каховського водосховища в районі с. Новий Рогачик був затриманий човен з промисловими номерами на якому браконьєри здійснювали вилов водних живих ресурсів без відповідних дозволів на промисел.
При затриманні держінспекторами виявлено три одиниці незаконних знарядь лову – сіток та близько 70 кг живої риби. Збитки нанесені державі складають 23 392 грн.

Держекоінспекція виявила браконьєрів

 

Держекоінспекція виявила браконьєрів

 

Державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища у Херсонській області складено протокол про адміністративне правопорушення за частиною 4 статті 85 КУпАП.
Матеріали направлені до суду для розгляду та притягнення винних осіб до відповідальності. Знаряддя незаконного лову, човен та незаконно видобута риба вилучені держінспекторами з охорони навколишнього природного середовища у Херсонській області до рішення суду.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: