Херсон °C

Херсон підтримав ініціативу Президента

Новости » Общество
0
Херсон підтримав ініціативу ПрезидентаСьогодні під час засідання сесії міської ради херсонські депутати підтримали більшістю голосів проект рішення щодо звернення до Президента України та Кабінету Міністрів з підтримкою рішення СНБО України про припинення переміщення товарів через лінію розмежування до тимчасово окупованих районів Луганської та Донецької областей.
Цим волевиявленням народні обранці Херсона підтвердили, що патріотизм та національна ідея для них лишаються на першому місці. Адже на даний момент переміщення будь-яких товарів через лінію розмежування до вказаних територій можна спокійно розцінювати як зраду інтересів України. В Херсоні твердо вирішили, що допомоги звідси ворог не дочекається та попросили керівництво держави посприяти вирішенню цього питання на національному рівні.
Нагадаємо, Рішенням Ради національної безпеки і оборони України "Про невідкладні додаткові заходи із протидії гібридним загрозам національній безпеці України», яке введено в дію Указом Президента України від 15.03.2017р. №62/2017р., передбачено:
- тимчасово, до реалізації пунктів 1 і 2 Мінського "Комплексу заходів" від 12 лютого 2015 року, а також до повернення захоплених підприємств до функціонування згідно із законодавством України, припинити переміщення вантажів через лінію зіткнення у межах Донецької та Луганської областей;
- невідкладно вжити заходів щодо припинення переміщення вантажів через лінію зіткнення у межах Донецької та Луганської областей, крім вантажів, що мають гуманітарний характер і надаються українськими та міжнародними гуманітарними організаціями.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: