Херсон °C

Прикордонники не пропустили 13 осіб

Новости » Общество
0

Прикордонники не пропустили 13 осібПротягом минулого тижня обстановка на ділянці Херсонського прикордонного загону суттєвих змін не зазнала.

В пунктах пропуску через державний кордон та в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на адмінмежі прикордонники оформили 23 тисячі громадян та 3 тисячі транспортних засобів, не пропустили 13 осіб, з яких 5 іноземців, виконали 148 доручення уповноважених державних органів, припинили 25 адміністративних правопорушень та наклали штрафів на 1139 гривень, одному іноземцю заборонили в’їзд на територію України на 3 роки.

За результатами роботи військовослужбовці виявили 1 підроблений паспортний документ та 1 недійсний, 5 транспортних засобів з підробленими свідоцтвами про реєстрацію, а також спільно з представниками Національної поліції виявили понад 500 набоїв різних калібрів, 4 гранати, 3 димові шашки та 2 сигнальні міни.

Під час патрулювання водної ділянки відповідальності прикордонники виявили та передали встановленим порядком 23 заборонені знаряддя лову, 100 метрів риболовецьких сіток та близько 20 кілограмів морепродуктів.

Помічник начальника прикордонного загону - начальник прес-служби Іван Шевцов

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: