Херсон °C

У Бериславі відбудеться ярмарок вакансій на сезонні роботи

Новости » Общество
0
25 квітня у Бериславі об 11.00 на площі біля районного будинку культури ім. Т. Г. Шевченка відбудеться ярмарок вакансій «Роботодавці Херсонщини пропонують сезонні роботи» у рамках проведення Міжнародного ярмарку сезонних вакансій за участі роботодавців Бериславського, Голопристанського, Каховського районів, міст Нової Каховки та Херсона.
Захід проводиться з метою забезпечення роботодавців Херсонщини сезонними працівниками та прискорення працевлаштування безробітних і шукачів роботи, в тому числі демобілізованих військовослужбовців учасників АТО.
Організатором ярмарку «Роботодавці Херсонщини пропонують сезонні роботи» виступає Херсонський обласний центр зайнятості за підтримки обласної державної адміністрації. У ході заходу проводитимуться ознайомлення з потребами роботодавців у сезонній робочій силі Бериславського, Генічеського, Скадовського, Голопристанського, Каховського районів і міст Нова Каховка та Херсон, видача направлень на працевлаштування, ознайомлення з послугами служби зайнятості, надання консультацій фахівцями Херсонської обласної служби зайнятості щодо працевлаштування, професійної орієнтації, професійного навчання безробітних, в тому числі демобілізованих військовослужбовців.
Відбудеться також ознайомлення з можливостями проходження професійного навчання в Державному навчальному закладі «Херсонський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості» та в навчальних закладах, які є учасниками ярмарку.
Окрім цього, усі бажаючі зможуть особисто ознайомитися з необхідною інформацією зі встановлених біля будинку культури стендів.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: