Херсон °C

Херсонська ОДА пропонує Уряду підтримати розробку комбайна "Skif 280 Superiorу"

Новости » Общество
0
Керівництво Херсонської ОДА пропонує Уряду країни розвивати вітчизняне машинобудування для агропромислового комплексу. А саме - підтримати розробку ТОВ НВП «Херсонський машинобудівний завод» - сучасний зернозбиральний комбайн Skif 280 Superiorу.
З метою забезпечення фінансування спільного виробництва зернозбиральних комбайнів необхідно аби було прийнято рішення щодо кредитування проекту «Створення спільного виробництва зернозбиральних комбайнів SKIF 280 Superior» під державну гарантію із застосуванням програми компенсації відсотків за кредитом.
Тому було прийнято рішення звернутись від облдержадміністрації в особі її голови Андрія Гордєєва з листами до Президента України, Прем’єр-міністра України та Першого віце-прем'єр-міністраУкраїни Степана Кубіва.
До Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана було направлено лист з проханням провести нараду, яка має на меті прийняття відповідних рішень, спрямованих на забезпечення фінансування та прискорення виготовлення нового сучасного зернозбирального комбайна.
Також у листі до Прем’єр-міністра України зазначено: «…на сьогодні потреба у зернозбиральних комбайнах забезпечується переважно за рахунок імпорту. Тому, зазначений напрям розвитку вітчизняного комбайнобудування є стратегічно важливим. Саме на Херсонщині збережені виробничі потужності, науковий потенціал і висококваліфіковані спеціалісти, здатні забезпечити потреби агропромислового виробництва країни».

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: