Херсон °C

У Бериславі відбувся ярмарок вакансій

Новости » Общество
0
27 квітня у Бериславі відбувся міжрайонний ярмарок сезонних вакансій "Роботодавці Херсонщини пропонують сезонні роботи” у рамках проведення Міжнародного ярмарку сезонних вакансій, за участі роботодавців Бериславського, Голопристанського, Каховського районів, міст Нової Каховки та Херсона. Ярмарок вакансій було проведено з метою забезпечення роботодавців Херсонщини сезонними працівниками та прискорення працевлаштування безробітних і шукачів роботи, в тому числі демобілізованих військовослужбовців учасників АТО. Організатором ярмарку виступив Херсонський обласний центр зайнятості за підтримки обласної державної адміністрації.
На заході були присутні керівник апарату Херсонської обласної державної адміністрації Володимир Клюцевський, начальник Херсонського обласного центру зайнятості Євгеній Єрашов, начальник Управління освіти, науки та молоді Херсонської обласної державної адміністрації Євген Криницький, голова районної державної адміністрації Олександр Гомон та міський голова Олександр Шаповалов.
Олександр Гомон у своїй промові зазначив: "Ярмарок вакансій є ефективною формою прямого підбору та найму персоналу. І сьогодні, коли на ринку праці склався дисбаланс між попитом та пропозицією робочої сили, навіть сезонна, тимчасова робота – це краще, чим відсутність роботи взагалі”.
Під час ярмарку присутнім розповіли про спільну роботу державної служби зайнятості, органів влади та роботодавців щодо створення робочих місць та побажали безробітним знайти роботу, а роботодавцям – робітників.
Також фахівці Херсонської обласної служби зайнятості надали професійні консультації безробітним з питань працевлаштування, професійної орієнтації, професійного навчання, ознайомили присутніх з можливостями проходження професійного навчання у Державному навчальному закладі "Херсонський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості” та у навчальних закладах, які є учасниками Ярмарку. Кожен бажаючий особисто ознайомився з необхідною інформацією на стендах біля будинку культури.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: