Херсон °C

Про святкування на Кам`янській Січі: Такі заходи зараз дуже потрібні…

Новости » Общество
0

Результати проведення будь-якого заходу можуть оцінити лише ті, хто хоч один раз в своєму житті щось проводив та організовував. Така думка була висловлена Любов Петрівною Глобою від імені Борозенської громади.

«Була на святі роковин Кам`янської Січі від початку до останнього сигналу: до зустрічі через рік... Робити аналіз заходу не буду як і всюди завжди найдеться хтось невдоволений, але скажу це ще хто з яким настроєм їде, хто відпочивати, хто шукати причини для критики... я і всі хто зі мною були відпочили на славу, навіть чомусь і мало було... якби до вечора і сигнальні вогні, хоча не кожен витримає, бо було дуже скажемо, тепло. Скажу так: якщо б туди хтось приїхав просто так з пустими руками і мав біля себе біля 100 грн спокійно був би і ситим і напитим і міг навіть в холодочку в одній із палаток посидіти на шикарних суданих тюках... ті тюки придавали такої домашньої сільської атмосфери. що на лавочку сідати не хотілось. Продуманість багатьох дрібниць навіть вражала: це і путівники на дорозі, це вода у кранах. це вибачте, туалети, грамотно поставлений транспорт, щоб не заважати і не заставляти гарну зелену територію і сцени і шари. словом я тільки можу уявити який об’єм роботи довелось зробити, щоб організувати таке свято. Щодо духовності і урочистості також були витримані всі пункти програми і молодь, і діти користувалися атракціонами стрибали на батуті , приймали участь у всіх запланованих заходах. Трохи затягли урочисту вітальну частину на сонці це заморило і учасників Козацького гарту і присутніх. Нагороди можна було вручити на сцені як на мене - більший ефект , але мені, яка дуже часто ( ще з часів Ющенка)1 травня проводжу в Республіканці є з чим порівняти і прогрес видно колосальний...

Такі заходи зараз дуже потрібні, бо історична цінність даного місця, пам’ять - це все треба нашим молодим, юним тай і дорослим... тут і дух, і сила, і патріотизм, виховання високих цінностей... Від всіє делегації Борозенської громади щиро дякую ініціатору, організаторам і всім, хто приймав участь у проведенні такого масштабного свята. Молодці !!!!!!!» - йдеться у повідомленні Любов Петрівни Глоби.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: