Херсон °C

Пам’ятаємо: Герой загинув заради мирного життя для нас

Новости » Общество
0
Пам’ятаємо: Герой загинув заради мирного життя для нас8 травня жителі міста Олешки Херсонської області провели в останню путь захисника нашої Батьківщини Смирнова Сергія Миколайовича.
Чоловік трагічно загинув у зоні АТО, під час виконання військового завдання. Боєць разом зі своєю групою прибув на допомогу основному складу розвідки, де отримав поранення несумісне з життям.
Сергій Миколайович народився 29 липня 1980 року в місті Одесі. На теперішній час проживав в місті Олешки разом з дружиною та сином. У віці 36 років чоловік пішов із життя, захищаючи цілісність нашої держави.

Пам’ятаємо: Герой загинув заради мирного життя для нас

 

Пам’ятаємо: Герой загинув заради мирного життя для нас

 

Сергій був одним із найкращих розвідників-диверсантів. У сучасній історії під час АТО працював проти ворожих підрозділів. Боєць відзначався особливою харизмою, стійкістю, силою духу, за що у зоні бойових дій про нього складали легенди. На його рахунку більше ста вдало виконаних завдань. З літа 2015 року ворог розпочав відверте полювання за Сергієм. Під час бойових виходів він ніколи докладно не вказував маршрути переміщення, побоюючись передачі інформації ворогу. За сумлінне виконання військових завдань мав бойові нагороди.
Загиблий був призваний на військову службу під час мобілізації у 2014 році до військової частини В0829 Збройних Сил України. З 4 січня 2017 року переведений на контрактну основу.
Вдома, у загиблого залишилися 19-тирічний син Андрій від першого шлюбу, та дружина з сином Макаром, від другого шлюбу.
Вшанувати пам`ять та провести в останню путь прибули народний депутат України Федір Негой та голова Херсонської ОДА Гордєєв Андрій.
«Мамо, дружино , Сергій на жаль не зміг приїхати сюди живим. Словами тут нічого не скажеш. Цю біль не передати. Від усієї української громади прийміть щире співчуття. Герої не вмирають!»
Похорони хлопця відбулися в місті Олешки. Попрощатися з бійцем прийшли рідні, близькі, друзі та товариші по службі.
За інформацією Херсонської ОДА

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: