Херсон °C

У Олешках та Каховці знову горів ліс

Новости » Общество
0
10 травня на номер Служби порятунку «101» м. Олешки від працівників лісового господарства надійшло повідомлення про те, що на території Цюрупинського лісомисливського господарства у 15-му кварталі горить ліс. 
На місце події були терміново направлені бойові розрахунки обласної служби ДСНС. О 17:00 пожежу вдалось локалізувати, а о 19:15 ліквідувати на площі 0.5 га. До гасіння було задіяно 4 одиниці техніки та 16 рятувальників обласної служби ДСНС по охороні Олешківського, Голопристанського районів, Суворовського та Дніпровського районів м. Херсон, а також пожежний автомобіль, трактор та 11 працівників лісового господарства.
Цього ж дня о 21:34 на номер Служби порятунку «101» м. Каховка надійшла інформація про пожежу у 5-му кварталі Новокаховського лісництва. На місце події були направлені рятувальники по охороні Каховського району. О 21:58 пожежу локалізували, а о 22:52 ліквідували на площі 0,01 га. До ліквідації лісової пожежі було задіяно 2 одиниці техніки та 7 рятувальників. Причина обох пожеж встановлюється.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: