Херсон °C

У Херсоні рятувальники гасили нафтопродукти

Новости » Общество
0
У Херсоні рятувальники гасили нафтопродукти16 травня у Херсоні відбулись тренувальні тактико-спеціальні навчання на території Херсонського торговельно-логістичного управління Державного підприємства «Підприємство із забезпечення нафтопродуктами». Тема навчань: «Гасіння пожеж на об’єктах прийому, зберігання і відпуску нафтопродуктів».
За тактичним задумом під час наливу світлих нафтопродуктів в автоцистерну на автоналивній естакаді стався вилив з подальшим займанням нафтопродукту. Обслуговуючий персонал відразу повідомляє про надзвичайну подію на номер «101». Через кілька хвилин на місце умовної пожежі прибувають сили та засоби Херсонського міського гарнізону по підвищеному номеру виклику.
«Виклик №2». Інформація про пожежу підтверджується. Витік нафтопродукту стався з автоцистерни об’ємом 3 куб. м на площі близько 100 кв. м. Відповідно організовується робота штабу пожежогасіння та дві оперативні дільниці з гасіння автоцистерни і розлитого нафтопродукту та охолодження палаючої автоцистерни, резервуарів, що піддаються дії теплового випромінювання, технологічного обладнання і металевих конструкцій покриття естакади. Після локалізації пожежі проводиться пінна атака у складі ланок газодимозахисників для гасіння розлитого нафтопродукту. Умовна пожежа ліквідована, поступає команда начальникам оперативних дільниць зібрати пожежно-технічне озброєння та рукавні лінії.
Загалом до тактико-спеціальних навчаннях від міських пожежно-рятувальних підрозділів залучено 4 одиниці техніки та 25 рятувальників.

У Херсоні рятувальники гасили нафтопродукти

 

У Херсоні рятувальники гасили нафтопродукти

 


0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: