Херсон °C

Влада міста розпорошує державні кошти

Новости » Общество
0

Влада міста розпорошує державні коштиНа думку народного депутата Олександра Співаковського проблеми ЖКГ та комунальних підприємств виявилися важливішими для міської влади Херсона, ніж здоров'я і розвиток херсонських школярів. Про це він повідомив в Facebook.

 "Ще минулого року за моїм депутатським зверненням на будівництво спортивного майданчика ЗОШ № 18 у Херсоні з держбюджету було виділено 577 тис.гривень (як субвенція на соціально-економічний розвиток регіону). Для завершення проекту та введення об’єкту в експлуатацію Херсонська міська рада мала дофінансувати це будівництво, виділивши трохи менше половини його вартості, а саме - 455 тис.гривень.
Кошти з державного бюджету надійшли вчасно і були освоєні. Фундамент майбутнього спортмайданчика закладений. Однак на тому його будівництво припинилося, оскільки місто свої обіцянки виконало лише частково. А на початку року залишки коштів у розмірі 150 тис.гривень, які мали б піти на завершення будівництва спортмайданчика, були чомусь перерозподілені на інші статті видатків. Проблеми ЖКГ та комунальних підприємств виявилися тією сорочкою, яка ближче до тіла, ніж здоров’я і розвиток херсонських школярів.
Якби міська рада дотрималася свого слова і дофінансувала будівництво шкільного спортмайданчика, учні ЗОШ № 18 вже цієї весни ганяли б там м’яча. Наразі ж зведений за рахунок держбюджету фундамент заростає бур’янами... 
Виходить так, що Уряд, незважаючи на воєнні дії на сході, зміг віднайти у казні кошти для наших дітей. А ми що ж? У наш час не можна так розпорошувати державні кошти. Це як мінімум безгосподарність. Тому змушений звернутися до влади міста з наполегливою вимогою виконати нарешті свою частину домовленостей і завершити будівництво майданчика", - пише нардеп.

Влада міста розпорошує державні кошти

 

Влада міста розпорошує державні кошти

 


0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: