Херсон °C

"Чорноморським іграм" - бути!

Новости » Общество
0
"Чорноморським іграм" - бути!Сьогодні відбулось підписання трьохстороннього меморандуму про співпрацю та партнерство між Херсонською обласною державною адміністрацією, Херсонською обласною радою та благодійною організацією «Всеукраїнський благодійний Таврійський фонд».
Меморандум підтверджує наміри щодо проведення з 4 по 6 серпня 2017 року в місті Скадовську Херсонської області ХV ювілейного Всеукраїнського благодійного дитячого фестивалю «Чорноморські Ігри».Відповідальним за підготовку призначили заступника голови Херсонської ОДА Євгена Рищука.
Фестиваль дає додаткову можливість реалізувати політику щодо розвитку і популяризації туризму  на Херсонщині та позиціонування міста Скадовська як головного центру дитячого фестивального руху. Про це розповів Микола Баграєв, президент благодійної організації «Всеукраїнський благодійний Таврійський фонд».
Всього планується задіяти понад 3 тис. дітей. Організатори очікують на 50 тис. глядачів. Талановиті діти з усіх куточків України будуть змагатись у два етапи віком з 6 до 16 років. Також запрошують до участі дітей з тимчасово окупованого Криму.
«Для Херсонщини і Скадовська це можливість отримати додаткову кількість туристів і облдержадміністрація буде сприяти в організації і проведені фестивалю. Тому діти повинні використати шанс аби показати свій талант», - зазначив очільник області Андрій Гордєєв.
Глядачів і учасників фестивалю також чекають зустрічі з зірковими випускниками «Чорноморських ігор», серед яких Тіна Кароль та Надія Дорофєєва.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: